28 oktober 2014

Allergi?

Elvira började bli väldigt torr på överkroppen för ett par veckor sedan. Vi ringde BVC och som vanligt så är de inte till någon hjälp. Smörj med Miniderm var rådet men ingenting om att det kan vara allergier eller sånt. Nej, varför skulle de tipsa om något sådant för? Nu har hon haft en prick under ena ögat någon vecka och ständigt en tår i det ögat. Johan bokade tid hos vårdcentralen istället, där man faktiskt kan få träffa kompetent personal. Hur som haver så misstänker de att hon är allergisk mot *trumvirvel* KATT! And guess what!? Vi har ju en katt. Tänk om BVC kanske hade varit lite mer intresserade av att faktiskt hjälpa till, då kanske man hade kommit lite längre i en allergiutredning nu.

Jag vill vara 110% säker på att hon verkligen är allergisk innan jag gör något åt kattsituationen. Jag har ändå haft Impreza i mer än 12 år och hon är den som varit mig trogen genom alla förhållanden och alla ups and downs. Hon är väldigt speciell och det kan nog alla som träffat henne intyga. Det tar lång tid innan hon accepterar någon ny, om hon ens gör det.

På torsdag ska vi tillbaka till vårdcentralen för att förhoppningsvis få lite mer info och se hur vi går vidare. Elviras ettårsdag och allt...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar