27 januari 2014

Så besviken!

Vid dagens vägning hade jag gått upp 0,2 kg. Besvikelsen går inte att beskriva. Kämpar dag in och dag ut med mat och träning. Oxå går jag upp i vikt. Jävla skit rent ut sagt. Jag hade kunnat acceptera och förstå om jag vägde runt 70 kg och det inte hände så mycket men nu är inte fallet så. Jaja... Det är bara att kämpa på. 

3 kommentarer:

  1. Det kan vara vatten.. Eller muskler. :) Du är kanon duktig, glöm inte det ;)

    SvaraRadera
  2. Jag tror att du har lagt på dig muskelmassa och det är bra :) Ju mer muskler desto mer fett bränner du. Använd måttband istället för vågen! Lika mycket mängd fett som muskelmassa väger olika och tar olika mycket plats på kroppen. Muskler väger mer men tar mindre plats på kroppen. Heja! :)

    SvaraRadera
  3. Nä men kära vän, 0,2 är ingenting, varken mätt uppåt eller nedåt!
    Små platåer är helt oundvikligt att få emellanåt... du kanske t om gick å pinkade ut dessa 200 gr direkt efter vägningen.. kan också vara att du sovit dåligt, nåt hormonrelaterat.. har du fått tillbaka mensen efter lillan? Ammar du henne?
    Fan Sandra du är ju helt grym ju.. shit jag sitter här och hatar mig själv just nu för att jag inte lyckas ta mig samman å göra ens en bråkdel av den satsning du just ny lyckas med. Upp med hakan tjejen!

    SvaraRadera