19 augusti 2010

Kläder

Linnéa växer som ogräs! Nu börjar byxorna i storlek 74 bli för små. Satt och kikade lite på nätet tidigare idag och hittade två par jeans som jag gillar. Fast de kanske är för pojkaktiga? Ena paret finns på Lindex. Gillar verkligen stjärnorna.

byxlindex

De andra som är nedan finns på Kappahl. Vad säger ni? Är de för pojkaktiga eller kan även en liten tjej ha dem?

byxkappahl

Det verkar ju bara finnas leggings till tjejer just nu. =( Tycker att det blir lite tjatigt med det. Någon som har tips på andra schyssta byxor som inte är mysbyxor eller leggings? Bör inte kosta en förmögenhet eftersom att hon förmodligen har vuxit ur dem om två månader.

2 kommentarer:

  1. Tack för tipsen :) Hittade några Omeprazol hemma men vågade inte ta dem eftersom vi inte hade bipacksedeln kvar. Men såg nyss att någon hade tipsat om det så ska testa en om det kommer tillbaka. Men bra att ha lite fler alternativ om det inte funkar!

    Jag tycker inte att byxorna är pojkiga, de funkar absolut på en tjej! :)

    SvaraRadera
  2. Klart dom funkar på en tjej. Varför skulle dom inte göra det? :) Hur gammal är Linnéa? Cleo kan fortfarande ha 74 men de börjar ju även där bli tajt.. Helt otroligt vad fort det går.. Dom växer o växer o ibland känner man att man skulle vilja stanna tiden men icke då.. Det är bara att hänga med.. Kram
    Ps.. Tycker att din blogg är kanon.. =)

    SvaraRadera