23 februari 2011

Utveckling

Det är så häftigt att se hur Linnéa utvecklas från dag till dag. Nya saker hon lär sig, ord hon försöker sig på. Lampa, tv, Liv, mamma, pappa, tack, där, titta är några av de ord hon säger. Hon klättrar upp på toalettstolen själv och tar sin tandborste, hämtar rätt välling när det är dax att sova, lägger den fulla blöjan i soptunnan, tar näsdukar och försöker torka sig själv om näsan. Sånt charmtroll!

Hon har verkligen förmågan att få folk att öppna sig. När vi åkte upp till Sälen i onsdags och stannade på en Statoilmack för lite påfyllning av magarna så frågade jag Tobbe om han kunde hålla i henne så att jag kunde käka min korv. Han såg skräckslagen ut och erbjöd sig att ta allt Jessica hade i händerna ist så att hon kunde ta Linnéa. I lördags så tog han på eget bevåg med sig Linnéa ut för att titta på fåglarna på altanen, han torkade hennes näsa och bar omkring på henne. Snacka om helomvändning!

1 kommentar:

  1. Ja den där tiden är heeelt underbar! Sen hennes charmiga personlighet uppepå det. Förstår att hon kan smälta vem som helst!

    SvaraRadera