18 september 2014

Working 9 to 5...

Eller nästan iaf. Försöker köra 7-16 så gott det går. Som tjänsteman har jag lite enklare att mixa med mina tider så länge jag får ihop mina timmar och gör det som ska göras. Vill inte jobba allt för sent på dagarna för då missar jag ju en massa tid med familjen. Myser hellre med den än gör en massa bedömningar eller sitter på möten. Hepp, nu är rasten slut för de på line så nu fortsätter min bedömning. 

15 september 2014

Det händer...

Det händer en massa saker hela tiden, men ändå inget. Jag har börjat jobba igen. Det går över förväntan! Tränar kl 6 när gymmet öppnar, sedan hem för att duscha och hämta Linnéa. En rätt bra lösning faktiskt.

Sen har det väl egentligen inte hänt något speciellt men jag undrar vad jag gör för fel då folk verkar dra sig undan. Frågar men får inte ens något svar. Lågt tycker jag. Riktigt lågt. Tyvärr kan jag inte ge tillbaka med samma medicin då det inte är min grej att göra så. Mitt hjärta är större och jag orkar inte hålla på med sånt trams. Väx upp och var rak mot mig istället.

Just ja, jag sprang ju Tjejmilen med Linda förra helgen. Något som jag är OERHÖRT stolt över! Sprang dessutom under 70 minuter! Kan fortfarande knappt tro det! I januari orkade jag knappt gå 5 km i högt tempo, förra lördagen joggade jag i en mil.