28 september 2012

Avslutat kapitel

Då var min tid på DTA förbi. Stämplat ut för sista gången och det känns riktigt jävla bra! Jag kommer sakna alla fantastiska kollegor, ingen nämnd ingen glömd, ni vet vilka ni är. Hade med mig chokladmuffins och tårta. Det verkade vara uppskattat. Nu helg och sedan nya utmaningar på måndag. Härligt! =D

27 september 2012

Skitdag

Den här dagen har varit allt annat än bra. Eller den var rätt ok tills en av cheferna på jobbet frågade om jag var riktigt frisk i huvudet. På kryssningen fick jag ju höra av en kollega att jag är "sjukt jävla ful". Känner mig verkligen på topp just nu. Vidriga människor! Varför ska man trycka ner andra? Vad är grejen med det? Imorgon är det sista dagen på jobbet och det ska bli så skönt att slippa just de två individerna! Om ni skulle läsa här: ta tag i era problem!

26 september 2012

Nattlås

Jag vet att många behöver alkolås på sina telefoner. Själv så brukar jag inte skriva speciellt mycket när jag druckit alkohol och det som skrivs är inget märkvärdigt. Men på nätterna däremot. Då kan jag skriva en massa konstiga och osammanhängande saker. Jag sover så dåligt på nätterna och vaknar 2-4 ggr/natt. Och när jag vaknar så brukar min telefon se ut som den gör på bilden nedan. 4 sms, 3 missade samtal, 6 meddelanden på fb och 1 viber-sms. Behöver jag förklara mer? Inatt läste jag bara allt och la sedan ifrån mig telefonen. Ett steg åt rätt håll!

Ljungaverken

Äntligen den 26:e september! ÄNTLIGEN släpper Stiftelsen sitt första album. Både "Vart Jag Än Går" och "Ur Balans" är så j*vla bra. MEN de ligger i lä. Lyssna på "Nu Får Du Gå Hem" om ni har möjlighet. Så härlig och brutalt ärlig. Om jag laddat ner albumet? Självklart!

Bakning

Jag tycker om mina fina kollegor så mycket att jag ställer mig och gör muffins till alla på bakaxel och specialaxel. I måndags blev det 72 st chokladkladdmuffins och idag ska det bakas lika många. Idag ska jag även göra en tårtbotten eftersom att min grupp även ska få tårta. Shit vad jag kommer att sakna dem!

25 september 2012

Två år

Nu har vi bott i lägenheten i två år. Vi trivs och jag älskar lägenheten! Hade inte gjort något om det var en trea men den här får funka något år till innan det blir större. Tänker tillbaka på hur jag mådde för två år sedan och kan inte fatta vilken resa lillfis och jag har gjort. Mycket har hänt under de här två åren, både tråkiga och roliga saker men en sak är klar och det är att jag är väldigt glad över att vi flyttade! Aldrig någonsin tänker jag tillåta någon trycka ner mig och behandla mig så illa igen. ALDRIG.

24 september 2012

Snyggingar!

Bjuder på en bild från kryssningen. =D

015

22 september 2012

Våg

Ställde mig på vågen för en stund sen. Hade inga som helst förhoppningar om att den skulle visa något positivt eftersom att jag har fuskat en hel del de senaste veckorna. Och jag vet att man inte ska titta sig blind på vågen eftersom att jag försöker få lite muskler. Hur som helst så visade vågen –2 kg! Det blev jag väldigt glad över! Nu bär det av till gymmet för att förbränna ännu mer. =D

Sällskap

Mitt enda sällskap för natten är Impreza. Linnéa är hos sin pappa den här helgen. Sover så dåligt när jag inte har något mänskligt sällskap. Impreza är nöjd över att slippa dela min uppmärksamhet med någon annan iaf.

20 september 2012

Shopping

Idag efter jobb och dagis åkte Linnéa och jag till Skärholmen. Hade lovat henne att köpa Blixtenskor. Blixtenskor blev det, även ett par varmare höstskor (kanske till och med vinterskor) för ynka 149 kr. Hon fick även ett par jeans och en tröja. Hon är så stor och så duktig! Min fina älskling! Lyckad eftermiddag.

19 september 2012

Buhu

tAKiDA spelar på Grönan imorrn kväll men jag ska inte gå. Gissa hur obra jag tycker att det är. Jag hade verkligen velat gå men jag hoppas på att de har någon spelning i vinter oxå. Ska trösta mig lite med ett par youtube-klipp nu.

Fel sida

Idag har jag vaknat på fel sida. *MORR* Irriterad på allt och inget. Kan man få gå hem och lägga sig igen och börja om? Hatar sånna här dagar. Inte okej någonstans! Tror förövrigt att jag ska sluta med mina p-piller om någon nu bryr sig. De påverkar både mitt humör och får mig att vara sugen på en massa saker hela tiden. Kände inte det sötsuget innan jag började käka dem. Jag började ju käka dem i hopp om att slippa mensen/få mindre blödningar men det verkar ju inte funka så då kan jag lika gärna skita i dem. LÄNGTAR till 15.30! Då det blir att hämta lillfia, lämna henne hos mormor och sedan åka till gymmet och pumpa! Ut med all frustration och ilska! Synd bara att det är så mycket folk där den tiden, man får ju stå och vänta på att maskinerna ska bli lediga.

Så här känner jag mig idag.

18 september 2012

Party Rock Anthem

Erik på jobbet tipsade mig om den här covern. Jag tycker den är hur cool som helst med tanke på hur originalet låter.

Kryssning

På lördag bär det ut på böljan blå. Det blir kryssning med ett par stycken från jobbet. Tror vi blev 18-20 totalt, men som vanligt så får man räkna med att någon hoppar av. Det ska iaf bli hur kul som helst! Och lilla kameran får följa med. Vågar inte ta med systemkameran.

300px-Viking_Cinderella

17 september 2012

NÖJD!

Har loggat in och ut på högskolans hemsida halva dan för att se om den andra inlämningsuppgiften blivit godkänd. Loggade in nyss och blev väldigt nöjd!

Majj Gadd!

Stiftelsens nya låt, “"Ur Balans”, kan vara det bästa jag hört på länge. Eller iaf sen “Vart Jag Än Går” släpptes. Texten är så bra!
Lyssna själva!

Sant!

14 september 2012

Älskar lastbilar!

Min underbara lilla dotter brukar utbrista: "Mamma, jag älskar lastbilar!" när hon ser en lastbil. Charmtroll! Och självklart måste hon ju visa vilket märke som är bäst så mamman köpte nappar till henne.

Två veckor

Idag är det endast två veckor kvar på det här jobbet. Börjar få lite ångest. Har ju ändå varit här i nästan fem år nu så jag känner de flesta och jag känner mig hemma här. Jag kommer att sakna de allra flesta och om två veckor när jag stämplar ut för sista gången kommer inte mina ögon att vara torra. Jag kommer att sakna alla fina! Ingen nämnd och ingen glömd. Fick höra från en person igår att han verkligen kommer att sakna mig, vilket jag blev förvånad över och berättade det för en annan kollega. Den kollegan flinade lite och sa: "Sandra, du har inte förstått hur omtyckt du är va?". Sånt känns bra att höra och gjorde min dag lite bättre. Jag blir omtyckt för att jag tycker om er och ni lyfter fram det bästa i mig! Fina, fina kollegor...

13 september 2012

Tack Hanifa!

Idag hade Hanifa med sig en present till mig. Ett jättefint halsband. Tusen tack älskade vän! Gissa om jag kommer att sakna kollegorna på 210:an när jag byter jobb... Jag kommer att gråta när jag går härifrån den 28:e september.

12 september 2012

Inlämningsuppgift 2

Jag tror jag är klar med inlämningsuppgift 2. Jag känner mig rätt nöjd men har bett Hanna att läsa igenom den. Kan ju ha missat något. En enkel lösning som underlättar en hel del om jag får säga det själv.

Uppgiften lyder så här:
Montera isär någon relativt enkel produkt i hemmet samt ge förslag på hur monteringen kan underlättas, t ex genom att skruvar ersätts med snäppfästen. Dokumentera, fotografera och lämna in i inlämningsmappen.

11 september 2012

Snurrisnurr

Det här med känslor va. Jag vet att jag tjatar mycket om känslor men jag är en människa med just mycket känslor. Både bra och dåliga. Jag har många fina människor runt omkring mig som jag tycker bra om. Främst familj och vänner. Sen finns det individer som man känner mer för. Det är trevligt med den där pirrande känslan i magen och fjärilarna som flaxar omkring när man får samtal eller sms från den där speciella.

Men vet ni vad? I skrivande stund så vill jag inte ha så mycket mer än just det där pirret och fjärilarna. Jag trivs rätt bra ensam och vill inte känna att jag sårar någon för att jag inte vill ligga hemma och slappa utan vill åka till garaget, hänga med mina fina eller träna. Jag vet att jag brukar klaga över att jag är ensamstående och hatar det men samtidigt så kan jag inte kräva av den jag ev kommer att träffa i framtiden att han ska ta ansvar för L.

Och hur vet man att det är rätt när man träffar någon? I början är ju allt jättebra och man blir lovad guld och gröna skogar men det glöms bort rätt fort. Borde finnas någon lampa som lyser när man har träffat rätt!

Me happy!

Loggade in på högskolans hemsida tidigare idag och min inlämningsuppgift blev godkänd. Glad tjej som skriver nu! Då gjorde jag inte helt fel med andra ord. Micke kom med förslag på vad jag kunde plocka isär så ikväll påbörjar jag den uppgiften. Förhoppningsvis blir den klar på en eller två kvällar. Måste fota lite till den uppgiften men det lär nog vara det minsta problemet. Nu blev jag riktigt taggad till att fortsätta.

Snabb leverans!

Det här företaget var grymma på att leverera! Beställde igår morse och har grejerna bredvid mig nu.

10 september 2012

Irriterad

Nu är jag irriterad de Lux! Varför i h*lvete ringer man till någon och säger att man är typ 1 km bort men inte har tid att svänga förbi och säga hej när man vet att den man ringer till saknar personen ifråga. Inteokej! Man har tid att gå in på Donken men inte säga hej. Då kan man räkna med att jag drar på luren i örat. Personen tyckte att jag skulle åka dit. Hade jag gärna gjort om det inte var sovdags för L. Nu ska jag tjura lite.

Första inlämningsuppgiften

Jag har verkligen noll koll på hur man utformar inlämningsuppgifter och rapporter på högskolenivå. Vi har fått lite tips om hur rapporterna ska se ut men hur inlämningsuppgifterna ska se ut har jag ingen aning om. Har iaf skickat in min första inlämningsuppgift och vi får väl se vad läraren tycker om den...

Den här veckan ska vi plocka isär en relativt enkel produkt och komma med förbättringsförslag på hur man kan göra för att förenkla monteringen av den. Vaddå plocka isär? Jag har inte direkt några grejer man kan plocka isär hemma. Någon som har något förslag?

Garageweekend

I fredags kom äntligen min kurslitteratur. Det var verkligen på tiden! Båda paketen dök upp samtidigt. Väldigt märkligt... Men jag är glad över att de dök upp. Har hunnit plugga lite grann i helgen, dock inte så mycket som jag hade behövt men tänkte ta igen det ikväll och resten av veckan.

Helgen har spenderats i garaget med Hanna och Micke. Rivit lite bil och fixat lite på Glenn. Handbromsen har åtgärdats, bromsok har snyggats till, avgassystemet har blivit både fixat och tillsnyggat, det har tvättats och vaxats oxå har "nya" fälgar monterats. Blev 17" Aerofälgar som jag i princip fick av en kompis till Jonas S.

En väldigt produktiv helg med trevligt sällskap!

6 september 2012

Va faaaan...

Jag har fortfarande inte fått mina böcker! Posten kan inte göra något och mitt postombud har inte paketen. Varför kan det bara inte gå som jag vill? Ska ringa Adlibris nu innan jag lägger Linnéa och ser vad de har att säga...

Känns inte så kul att missa första inlämningsuppgiften i första kursen pga att någon har druckit knark på något ställe.

Resultat

Även om det inte syns så mycket på mig så märker jag på mina kläder att träningen ger resultat. Min fina vinterjacka som jag hade för något år sedan passar igen. Ett par byxor som satt som korvskinn för några månader sen sitter mycket bättre nu och åker nästan ner. Det gör en taggad till att ge järnet och träna ännu mer. Tack Hanna för att du pushar mig och tack till alla som ställer upp och är barnvakt åt Linnéa. Ni är underbara!

5 september 2012

Vidriga äckel!

Jag har precis fått reda på att en kille som gick i samma skola som mig i grundskolan (han är tre år äldre) har åkt dit för barnpornografibrott. Vidriga äckel! Önskar dig allt ont i världen! Redan när vi var yngre så var han alltid ute med småbarnen på gården. Fy fan... Jag spyr på sånna som dig!

4 september 2012

Bättre lycka?

Man kan ju hoppas på bättre lycka med det här paketet. Det första har fortfarande inte dykt upp. Panik över att böckerna inte har kommit! Kommer få sitta hela helgen för att få klart första inlämningsuppgiften. Jag som ska få besök i helgen. =(

Bebiskusin

I början av februari kommer Linnéa att få en bebiskusin! Vi längtar redan och ser fram emot att få träffa det lilla underverket. Ska bli härligt att få snoosa bebis igen!

Förstummad

Jag läser om svinet som misshandlat sin familj. Vad är det för fel på folk? Att personen i fråga dessutom nekar. Jag blir så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Om man hyser sådant agg mot sin familj, varför inte bara lämna dem då istället för att utsätta dem för tortyr? Förmodligen är den en liten patetisk människa som måste trycka ner andra för att själv kunna må bra. Lås in honom och kasta bort nyckeln.

3 september 2012

tAKiDA-fan

Att jag är ett stort tAKiDA-fan har nog inte undgått någon men visste ni att Linnéa oxå gillar dem? Hon hör direkt när det är en takidalåt som spelas, oavsett om den är gammal eller ny. Och när hon hörde Stiftelsen för första gången så skrek hon Takida. Det stämmer ju nästan. Så här brukar det se ut när hon hör deras låtar.

Om hon inte sätter igång och diggar så brukar hon sitta och säga: “Yes, den här är bra!”. Gullunge!

Min kille

Här nedan har ni Glenn. Har lånat bil av E ett bra tag men snart ska den lämnas tillbaka. Ska fixa lite grejer på den innan så att den lämnas tillbaka i ett bra skick.

Glenn

Jag har en ny kille i mitt liv. Han heter Glenn. Vi möttes igår och nu är han min. Jag tänkte se om han vill vara med på bild senare idag så att ni får se honom.

1 september 2012

Personlighetstest

Jag såg att Maria hade gjort ett personlighetstest på http://se.41q.com/. Självklart var jag tvungen att testa. Jag blev inte direkt förvånad när jag såg resultatet…

Din personlighetstyp:
Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Ni som känner mig: Blev ni förvånade?

Kaos

Mina känslor kan beskrivas med ett ord just nu. KAOS. Jag vet varken in eller ut. Jag känner alldeles för mycket. Vill bara ha en OFF-knapp. Glädje, kärlek, saknad, ilska, besvikelse, längtan. Den här veckan har bara varit för mycket. Både bra och dåliga besked.

287402_10150253873976304_3943514_o

Mamma… Jag älskar dig och saknar dig så mycket. Hade verkligen behövt prata med dig. 
Jag har en del fantastiska människor runt omkring mig men ens mamma kan man aldrig ersätta.