30 juni 2012

Utekväll

Nyss hemkommen från en helkväll i Stockholm. Tack mina fina underbara! Hanna kom och plockade upp mig och Mimmi vid halv sex, därefter hämtade vi Martin och styrde in mot Sthlm. Jag hade inte den blekaste om vad som var i görningen. Hanna bad om numret till en annan kompis igår så jag trodde att vi skulle möta upp honom och en annan kompis och köra gokart men så blev det inte riktigt. Vi svängde av på Söder, körde Ringvägen och passerade Götgatan där min fina kompis Henrik bor. Brukar alltid messa honom när jag passerar där, vilket jag gjorde även idag. Han skrev att han skulle ut en sväng.

Bilen parkerades och vi började knata. Mimmi ringde ett samtal och konstaterade att vi gick åt fel håll. Så vi vände och efter en liten stund var vi framme vi en restaurang. När vi gick in så stod Henrik där och flinade. Wtf!? Han hade en kompis med sig, vi käkade gott och hade trevligt. Jag blev verkligen positivt överraskad när jag såg honom! Hade väntat mig någon annan. Efter middagen gick vi till en pub och drack några cider. På det stället fick jag minsann höra hur vacker jag är... Ehh, någon hade nog druckit lite mkt. Sedan gick vi till Kvarnen och drack lite till och dansade. En toppenkväll! Tack älsklingar! En skitvecka avslutas på ett bra sätt!


   

29 juni 2012

Nya lappar

Hade haft besök av Jonte idag igen... Han är för rar!

Awesome!

Jiiihaaaa! Så taggad och glad just nu! Älskar mina fina så mycket och tack för att ni fångar upp mig när jag faller. Vad skulle jag göra utan er? Imorgon blir det en tripp till Gävle och Furuviksparken. Varför? Jo, för att de bästa av de bästa ska spela. Vädret ser väldigt lovande ut oxå.

 

28 juni 2012

Uppryckning

Jag tror att jag skulle behöva en rejäl dos av tAKiDA för att rycka upp mig. Har lyssnat på dem hela dagen men en livespelning skulle nog vara perfekt medicin. Tyvärr så spelar de inte i närheten förrän 4:e augusti. Såg att de spelar i Västerås ikväll och hade jag fått reda på det tidigare så vet ni nog vart jag hade befunnit mig i skrivande stund. Buhu! Får lyssna lite på youtube så länge.

Jamenvisst!

Ni kan ju gissa vem jag har i åtanke... =P

27 juni 2012

=(

Jag vill bara lägga mig ner och gråta. Som ett litet barn. Och hoppas på att någon kommer och tröstar mig. Behöver det. Få känna att någon tycker om mig. Vill inte jobba imorgon men har alldeles för mycket att göra för att stanna hemma. Skit.

Roliga små lappar

Idag hade jag haft besök av Jonte på min arbetsplats. Haha... De är ju bara för roliga när de lämnar sånna här lappar till mig!

Gaaaah!!!

Varför i hela helvete bryr jag mig? Jag blir ju bara ledsen. Ska det vara så jävla svårt att behandla mig schysst? Mupp! Nu lägger jag ner. Det får vara jobbigt och svårt men det är enda utvägen. Och snälla, låt mig vara. Radera mig från ditt liv, jag vill inte vara en del av det längre.

26 juni 2012

Jupp

Lustigkurrar

Kim och Jimmy tycker det är kul att retas med mig. De gör sina spännisminer som får mig att börja asgarva så fort de får chansen.

25 juni 2012

Hotell

Nu har vi bokat hotell för vår Ungernvistelse. Total kostnad per person för flyg och hotell (6 nätter) blir 2213 kr. Heeelt ok om ni frågar mig! =D Inte det flashigaste "hotellet" i Budapest men långt ifrån sunkigt. Det blir en liten lägenhet. Man ska ju bara sova där ju! Så taggad nu! Vi kommer få det kalas tjejer!

Här ska vi bo. Central, vilket var ett kriterium.

Fundersam

Minns ni det här inlägget? Jag vet inte vad det är som händer eller varför historian upprepar sig gång på gång. Jag raderade numret första gången vid det tillfället. Därefter har jag blivit kontaktad igen. Skickade svar på de sms jag fick men sparade inte numret, raderade även sms:en så att jag inte hade numret. Sen hände det igen, fick sms som jag svarade på. Den gången sparade jag numret men raderade efter någon dag igen. Men så fick jag sms igen. Svarade och raderade. Och sen igen. Jag kan inte bara ignorera, som jag skrev i det tidigare inlägget så går det inte för att jag tycker ändå om den här personen av någon anledning. Känner mig rätt vilsen och vet inte vad jag ska göra för vänskap på en persons villkor funkar inte i längden.

23 juni 2012

Grattis Hanna!

Idag fyller finafina Hanna 24 år. Grattis gumman! Jag är så glad över att jag har fått lära känna dig. Love u massor!

22 juni 2012

Smaskigt!

Vi har ätit och ätit idag! I am about to explode! Tunnbrödsrullar, grillat med färskpotatis och nu Pavlova samt tårta. Mumma! Inte nog med det, underbart sällskap oxå.

Trevlig midsommar!

Önskar er alla en trevlig midsommar! Hoppas att ni får en mysig dag med era nära och kära. Själv ska jag umgås med mina fina, förhoppningsvis få ihop en midsommarstång och äta massa gott. Vad har ni för planer?

21 juni 2012

Hoppsan...

Det hände en grej... =D Semestern med mina fina är bokad. Lillfia får spendera en vecka med sin pappa så henne kommer det inte att gå någon nöd på. Taggad till tusen!

19 juni 2012

Onda nätverk

Inte nog med att nätverket inte ville samarbeta med mig tidigare idag, en av analyserna jag hade jobbat med i en timme gick förlorad. Sååå kul. Har annat planerat resten av den här veckan samt nästa vecka och ytterligare fem analyser ska helst vara klara imorgon så det fick bli två timmar övertid. Har bara lite kvar på den sista så det kirrar jag imorgon bitti. Gick rätt fort när jag inte blev störd. Fina Mimmi hämtade Linnéa på dagis. Tack för hjälpen!

Datorer...

Så kul när nätverket på jobbet strejkar. Allt stannar upp. Bläää. Men jag har ju fin utsikt iaf.

Buhu

Idag är det synd om mig. Mensvärken from hell är här. Inteokej! Hade helst legat i sängen med en varm vetekudde på magen och tyckt synd om mig själv.

17 juni 2012

Till Hanna

Jag orkar inte lägga över bilden på mobilen så jag lägger upp den här istället för jag vet att du går in här och kollar varje dag. ♥

029

15 juni 2012

Fredag!

Oxå var det fredag igen. Härligt! Idag fyller Berndt, mormors man, år. Grattis! Blir lite smaskig mat där senare idag.

Det är konstigt det där med sömn. När jag går och lägger mig vid nio på kvällen och sover till tjugo i sex på morgonen så är jag helt död, men om jag gör som jag gjorde igår, är vaken till halv ett och sover till samma tid är det nemas problemas! Why liksom?

13 juni 2012

Bajs HM!

Två av Linnéas plagg på kort tid som har gått sönder. Ett par leggings som hon har använt en gång gick sönder i tvättmaskinen. Ehh... Hur då liksom? Och linnet hon hade på sig för första gången idag upptäckte jag ett hål i efter någon timme. Jo, men det är bra grejer. Eller inte. Självklart så ligger kvittona i någon påse som förmodligen hamnat i soporna. Suck!

Terapi

Var tvungen att inhandla lite pyssel till lillfröken idag. Pärlor och pärlplattor. De stora pärlorna har hon använt lite och gjort ett halsband men de små pärlorna får jag minsann lägga på pärlplattorna. Det var inte riktigt min tanke när jag köpte dem... Jag lär ha träningsvärk i fingrarna imorrn.

På väg bort

Linnéas prickar är på väg att försvinna. Hon har inte alls lika mycket på benen längre. Sköööönt! Hoppas bara att det håller i sig. Ska ringa BVC och fråga om de kan svara på om det är vattkoppor eller svinkoppor. Inte riktigt nöjd med läkarens utlåtande: "Du verkar ha bättre koll på det där än jag". Ehh... För det är ju det man vill höra från en läkare. Även om de är på väg att försvinna så vill jag veta om det var vattkoppor eller ej. Kan vara rätt bra att veta...

12 juni 2012

VABdag 2

VABdag nr 2 och både Linnéa och jag klättrar på väggarna. Om det nu är vattkoppor så är ju det extremt smittsamt så det är bara att sitta inne och glo. Buhu! Skulle behöva köpa lite pysselsaker, typ pärlor och liknande. Hennes leksaker är rätt ointressanta och alla filmer har hon sett flera gånger om. På torsdag ska hon iaf vara hos mormor så att jag kan jobba.

11 juni 2012

Ungern

Tänkte bjuda på lite bilder från Ungerntrippen jag och E gjorde i helgen. Känns rätt ok att kunna vara lite småspontan. Vi bokade i torsdags och i fredags 14.45 lyfte planet från Skavsta mot Budapest. Knappt två timmar senare var vi framme. E’s kompis Joacim kom och hämtade oss på flygplatsen. Tack för det och tack för att vi fick bo hos dig! =)

014
Utsikten från taket på Joacims hus.

016
Skabbiga bussar men de vet iaf hur man passar tiderna.

067
På lördagen åkte vi till Tököl och besökte ett race. Drifting och dragracing. Riktigt duktiga killar som driftade. Dragracingen var ett skämt. Jag hade smiskat upp alla med Saaben…

069
121
223
Hur god hamburgare som helst! Vi hamnade mitt i inspelningen av Die Hard 5 på söndagen när vi skulle käka. Lite coolt!

256
Inget hus är det andra likt…

Sjukling

Det gör ont i mammahjärtat när ens lilla guldklimp är sjuk. Ännu värre är det när man befinner sig i ett annat land. It sucks! Men nu är jag ju hemma igen. Vi vet inte om det är vattkoppor, svinkoppor eller utslag. De kliar inte, vätskar inte, knappt något på mage/rygg/armar men benen är rätt prickiga, lite grann i ansiktet men inte som på benen och nästan lika pigg som vanligt. Aningens varm nu men inte tidigare. Vi har fått en tid hos doktorn kvart över två idag så vi får se vad han kommer fram till.

9 juni 2012

Billigt!

Det är rätt billigt att äta och dricka alkohol i Ungern! Igår kväll var vi ut med några av E's kompisar och käkade lite middag. Gick på runt 75 kr. Sen besökte vi 4-5 barer och drack lite olika drinkar. Den dyraste drinken kostade 48 kr och den billigaste, riktigt god Mojito kostade 20 kr. Rätt ok!

Självklart var jag tvungen att testa Langos här nere och det var grymt gott!

8 juni 2012

Överlevde

Jag överlevde flygresan till Budapest! Fick lite panik när vi gick in för landning då mina bihålor gjorde sig påminda.

Terapi

Rena terapin att åka till utriket. Inte bara flyg, ska även åka buss. Två av de saker jag ogillar mest. Handsvett och hjärtklappning på hög nivå. Men det här blir nog bra. E försöker peppa så gott det går men hans telefon gå ju varm jämt och ständigt.

Glad musik!

En låt som framförs på svenska som jag gillar! Kanske pga att det är Robban som sjunger. =D Lite dansbandsrock över det hela.

Helg utan de finaste...

Första helgen sen typ Oktober som jag inte kommer att spendera med de finaste man kan ha. Förhoppningsvis överlever vi utan varandra... Och om jag messar er hela tiden så är det bara för att jag saknar er!

7 juni 2012

Packad o klar

Packa är nog inte min grej. Det blir alltid en massa extra onödiga saker som slinker ner i väskan. Men jag tror att jag har försökt hålla lagom nivå på det hela den här gången. Ska ju bara ha handbagage med mig.

Är grymt taggad nu! Kolla in klippet nedan så får ni se vad jag ska göra. =D

Snappare

Linnéa har verkligen börjat snappa upp allt man säger. Var ner på stan och köpte ett par byxor och laktostabletter sen åkte vi förbi Coop och köpte lite mat. När vi gick från bilen så skulle lillskrutt bära alla kassar själv. När vi kommit ca 20 m kläcker hon ur sig: "Aaaj, min rygg!". Tror någon har lyssnat lite för mycket på sin mamma. Nu var ju inte kassarna tunga, det var nog mer att de var otympliga. Sötnöt!

Nervös!

Jag är skitnervös! Dels för att jag ska vara ifrån min fina flicka i fyra dagar och dels för att jag ska flyga. Majj gadd! Vad har jag gett mig in på? Men jag hoppas verkligen att jag får kul och att vädret är på min sida.

Spännande helg...

Snart helg igen och om jag har tur så blir den grym! Tanken var att vi (Hanna, Mimmi & jag) skulle till Kjula men vädret ser inte så lovande ut så E kom med ett annat förslag. Nu väntar jag bara på ett mail för att få det bekräftat och sedan blir det nervositet!

6 juni 2012

Bihåleinflammation

Nu vet jag varför mitt snor är så vidrigt, luktar äckel och varför jag har så ont i pannan och under ögonen. Blääää! Känns lite bättre just nu mot tidigare idag. Har nog haft det sen i söndags men det är förhoppningsvis på bättringsvägen nu. Låg utslagen i sängen tidigare men efter att ha fått i mig lite mat, det var verkligen lite, så kändes det bättre.

Tog med mig Hanna och åkte till Rosersberg. Ali ska bänka sin lilla bil så vi väntar på hans tur.

5 juni 2012

Saknad

Tunga dagar med många tankar gör att jag saknar min älskade mamma extra mycket. Snart har det gått ett år och saknaden är enorm. Går inte en dag utan att jag tänker på henne. Fina, underbara mamma... Jag har många fina människor runt mig men man kan aldrig ersätta en mamma. Så är det bara.

4 juni 2012

Besök

Skönt när man ligger i sängen med katten som sällskap och det börjar rinna vatten från duschslangen i badrummet. Wtf!? Är första tanken men rätt snart inser man vad det är. Ja, jag tror på andar och det är inte första gången jag har påhälsning. Senast för någon vecka sen när Hanna, Mimmi och jag satt och kollade på tv så började vippbrädan till Linnéas bobbycar gunga av sig själv. Katten satt på soffans ryggstöd och Linnéa låg och sov så det var inte nån av dem som busade med oss. Idag har inte ens duschen använts. Alltid trevligt med sällskap så länge det är snälla väsen.

Synsk?

Ibland undrar jag om jag inte är synsk. Fast synsk är egentligen fel ord. Jag känner väldigt ofta på mig saker. Vissa människor är väldigt lätta att läsa och jag kan säga vad de tänker på utan att de säger något. På ett sätt är det lite kul men när man vet att de ljuger för en är det inte lika kul. Jag kan kläcka ur mig saker utan att jag tänker på det (oftast bra saker) som visar sig stämma längre fram. Lite småcoolt men samtidigt lite skrämmande.

3 juni 2012

Word!

Begåvat barn?

Ibland tror jag att Linnéa är ett väldigt intelligent barn. Igår när vi var till Märsta så skulle vi hämta hennes väska i bilen. Hon och jag gick ut men jag kom på att Mimmi hade bilnyckeln så jag sa att vi fick gå in och hämta den. Linnéa sa åt mig att stanna där så skulle hon hämta nyckeln, sagt och gjort. Hon öppnade dörren, gick genom verkstaden till Mimmi och sa att hon ville ha bilnyckeln sedan gick hon tillbaka ut till mig, satte nyckeln i nyckelhålet och låste upp. Jag hjälpte henne att öppna bildörren sedan klättrade hon in och tog sin väska, klättrade ut, stängde dörren, låste bilen och gick in igen. Och hon är bara två år och snart fem månader. Jag blev iaf imponerad.

Jimmy och Jompa var i garaget och hon snackade för fulla muggar med Jimmy, som vanligt.