27 juli 2011

Sov Gott Lilla Mamma

Igår eftermiddag/kväll fick mamma äntligen ro och somnade in. Jag har fortfarande inte fattat det riktigt. Känslorna bara snurrar i huvudet och ena sekunden är jag glad över att hon slipper lida för att sedan brista ut i gråt och sakna henne så fruktansvärt mycket. Jag kommer aldrig mer, ALDRIG MER att få träffa min fina mamma. Det finns inte ord för vad jag känner. Allt känns så ofattbart. Den vackra människa som jag kunde prata om allt med finns inte längre.

finamamma

Hur ska jag klara mig utan dig? En del av mitt hjärta dog med dig. Jag älskar dig så mycket mamma!

24 juli 2011

Älskade lilla mamma

Nu är mamma så dålig. I stort sett väntar vi på att hon ska få somna in. Njurarna har slutat att fungera helt och hon svarar inte på någon behandling så de har gett upp. De ger henne smärtlindring för att hon inte ska behöva lida och syrgas så att hon kan andas men hon är inte kontaktbar.

Känns så overkligt. Pratade med henne för en vecka sen och då mådde hon mycket bättre. Hon såg fram emot att få åka till rehabhemmet och sedan få flytta hem. Jag önskar att det är en sjuk jävla mardröm! Det är så orättvist! Mamma som har kämpat så mycket de senaste åren.

♥ Jag älskar dig så fruktansvärt mycket mamma! ♥

Om det finns någon högre makt så snälla, hjälp oss! Jag tycker vi har fått gå igenom alldeles för mycket skit. Det räcker nu!

älskademamma

23 juli 2011

The Burning Heart

Tredje låten från Takidas nya skiva “The Burning Heart” heter “You Learn”. Grymt bra precis som de två tidigare låtarna “Was It I” och "Haven Stay”. Det bådar gott, väldigt gott! Längtar tills skivan släpps 27:e juli.

Takida - You Learn

18 juli 2011

Heja Calle!

Måste bara dela med mig av den här låten som framförs av min kollega Carl Fernandez Hellström. Tycker han riktigt duktig!

Calles version av Chris Brown’s “Forever”: Klicka här

17 juli 2011

Ett ord!

Hittade en lista hos Maria som jag lånade. =)

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

1. Var är din mobiltelefon? Vardagsrumsbordet
2. Var är din andra hälft? Norrland
3. Ditt hår? Uppsatt
4. Din mamma? Kämpe!
5. Din pappa? Ogillad
6. Det bästa du vet?
Linnéa
7. Din dröm inatt? Ingen
8. Din dröm/ditt mål? Svenssonliv
9. Rummet du är i? Vardagsrummet
10. Din hobby? Bilar
11. Din skräck? Bortglömd
12. Var vill du vara om 6 år? Semester
13. Vart var du igår kväll?
Mormor
14. Vad är du inte? Snygg
15. En sak du önskar dig? Impreza
16. Var du växte upp? Södertälje
17. Det sista du gjorde? Lyssnade
18. Dina kläder? Fula
19. Din TV? Platt
20. Ditt/dina husdjur? Katt
21. Din dator? Seg
22. Ditt humör? Nere
23. Saknar någon? JA!
24. Din bil? Celica
25. Något du inte har på dig? Strumpor
26. Favoritaffär? HM
27. Din sommar?
Trist
28. Älskar någon? Ja
29. Favoritfärg? Svart
30. När skrattade du senast? Igår
31. När grät du senast? Idag

14 juli 2011

Bil!

Idag har jag, Mimmi och morfar varit och hämtat en bil. Fick den av en kollega. En Toyota Celica från 1985. Trodde den skulle vara risigare än vad den är. Så nu är semestern räddad, har något att göra med andra ord.
006
007
008
Jag älskar den gigantiska vingen som sitter högst upp på bakluckan. Så cool!

13 juli 2011

Happy!

Idag är jag superglad! Har inte kunnat koncentrera mig alls på jobbet. Tankarna har flugit iväg hela tiden. Varför? Det får ni se imorgon kväll. =D

images

12 juli 2011

Frukost!

Gott med frukost! Lite rast nu. Jag trivs jättebra på jobbet och de flesta som jobbar här gillar jag skarpt. Framförallt folket i min gamla grupp (där de flesta iofs är nya), DTAD. Försöker umgås med dem så mycket som möjligt eftersom att det kan bli lite ensamt när jag sitter på min arbetsplats vid UL (utvecklingsline) som ligger en bit bort från BAX (bakaxel). Det är en hel del nya människor som man inte har koll på och de har ingen koll på mig. En person som inte visste att jag jobbat här så pass länge som jag gjort skulle lära mig lite om vad som monteras på en bakaxel när vi höll på att gå igenom ergonomin. Ganska snällt så jag hade inte hjärta att avslöja att jag vet och kan montera allt som sitter på våra bakaxlar.

Hittade en bild på bildelsbasen.se på en av de varianter som monteras hos oss. En av de enklaste. Dock saknas det lite grejer på den... Och hos oss ligger de garanterat inte på en pall och ser risiga ut.

11 juli 2011

Semester

Semestern närmar sig med stormsteg. 4 arbetsdagar kvar och därefter 4 veckors ledighet. Blandade känslor inför det. Ska bli skönt att slippa gå upp halv sex varje morgon men samtidigt vet jag inte vad jag ska hitta på under 4 veckors tid med Linnéa. Hon kräver rätt mycket stimulans… Hoppades på att kunna hitta på något med E men det kan jag glömma. =( Känner mig rätt bitter och ganska ensam just nu. Min fina Elenor har bjudit ner oss till Varberg de dagar de ska campa där men i övrigt så har jag ingen aning. 

Sad-Angel

Hemska verklighet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13305421.ab

Jag finner inte ord. Vad får en människa att ta livet av ett litet barn? Hur tänker man? Och hur mår man? Det får bara inte hända.

10 juli 2011

Miss Dee

När jag fyllde år så fick jag ett jättefint hänge av Linnéa (har dock en känsla av att gammelmoster var inblandad). I fredags när vi var ner på stan med familjen Bodin så stod jag och tittade på ringarna som kommer från samma designer. Så fina! Vill ha! Frågan är bara vad mina fingrar tycker om silverringar. Tidigare har de protesterat och gett mig kliande utslag. Men OM någon skulle få för sig att köpa en liten present till mig så varsego! =P De finns bland annat på SVEA och kostar 189 kr/st. Stl 17 passar nog bra. =D



Bilderna har jag lånat från Miss Dee.

9 juli 2011

Underbara Taxinge

Igår blev jag förälskad. I Taxinge Slotts omgivningar. Om jag mot all förmodan skulle gifta mig igen så vet jag vart det kommer att ske iaf.

113

111

172

177

202

210

211

Underbara dag!

Dagen som varit får toppbetyg! Vi tog, precis som jag skrev tidigare, en tripp till mig gammelmormor och hälsade på. Jag stekte lite på altanen och Linnéa härjade med rutschkana, skottkärra och dockvagn. Stolen hon sitter på här nedan är hela 94 år gammal berättade gammelmormor för mig.

002

Efter att ha spenderat några timmar hos gammelmormor åkte vi ner på stan och mötte upp Elenor, Elin och Wilma. Käkade lite lunch och kikade i några affärer innan vi höll på att överhetta. Åkte och lämnade Linnéa hos min mormor och sedan åkte jag för att tvätta bilen och svänga in på bilprovningen för efterkontroll. Bilen klarade efterkontrollen så nu är det bara att tuta och köra.

Eftermiddagen/kvällen avslutades ute i Taxinge. Brännboll och mat. Helt underbart väder och trevliga kollegor. Grymt helt enkelt! Tog en massa bilder.

134

8 juli 2011

Ledig!

Idag har jag lyxat till det lite grann. Tog ut en föräldradag. Blev sovmorgon till halv åtta. Inte illa! Förhoppningsvis ska vi ner på stan med Elenor, Elin och Wilma om någon timme. Tänkte packa ihop lite grejer och åka ut till min gammelmormor så länge. Sola lite och förhoppningsvis klippa gräset.

Ikväll blir det grillning och brännboll med hela DTA ute vid Taxinge slott. Hoppas verkligen att vädret håller i sig.

7 juli 2011

Frippan

Lillan vill se bild på nya frippan. Here we go… Garva inte! Som de flesta vet så tycker jag inte om att bli fotograferad. Bilden är dessutom tagen med iFånen så kvaliten suger.

frippa

18 månader

Idag är det 18 månader sedan min underbara Linnéa gjorde entré. Älskar henne så att det gör ont. Aldrig trodde jag att man kunde tycka om någon så mycket.

007

6 juli 2011

Kapat barret

Idag har jag äntligen besökt en frisör! Det var verkligen på tiden. Håret var riktigt risigt. Får se om jag vågar lägga upp bild på resultatet någon dag.

frisör2

Här går det undan!

Har redan fått avisering om att min parfym finns att hämta ut på postens utlämningsställe. Hur grymt är inte det? Me so happy!

5 juli 2011

Bye bye!

Precis som Veronica så undrar jag hur man gör för att bli frisk i själen. Just idag har jag funderat en hel del kring det och när det gäller mig själv så har jag en tendens till att hålla fast vid ohälsosamma relationer. Relationer som bara stjäl energi och inte ger något tillbaka.

Nu syftar jag inte enbart på kärleksrelationer utan även vänskapsrelationer. Om man nu kan kalla det för vänskap. Tidigare har jag försökt vara den stöttande människan som kommer med råd, lyssnar och hjälper så gott jag kan. Men nu så kommer jag inte lägga ner någon större energi på vissa människor. Så ni som har sett mig som en “bra-att-ha-vän-när-man-inte-har-någon-annan-att-vända-sig-till”. Sorry. Er tid är förbi.

broken-friendship_139229189

“A true friend is someone who sees the pain in your eyes while everyone else believes the smile on your face.”

Favvoparfym!

Idag har jag äntligen beställt min favvoparfym. Har varit utan den ett bra tag men efter att ha varit inne på Nordicfeel och sett deras kanonpriser på parfymer så kunde jag inte låta bli. 300 kr billigare än i butik och dessutom fraktfritt. Har redan fått bekräftelse på att de har skickat iväg den. Grymt tycker jag!

Tack vare Veronica hittade jag till Nordicfeel. =D

burberry-brit-women
För några år sedan fick jag den här parfymen av min vän Goran. Jag blev tokkär i den på en gång.

4 juli 2011

Äckliga känsla!

Idag kom den tillbaka. Den mest obehagliga känsla jag någonsin upplevt. Har varit utan den ett bra tag nu. Illamående, obehag, yrsel och det svartnar för ögonen. Blää! Vill inte känna så igen. Någonsin. Frågan är om det är enklast att vara ensam så att jag slipper det. För att hitta någon som är ärlig verkar inte gå. Förbannade äckliga svartsjuka. Vill inte. Orkar inte.